И какво, ако вашата сватба е по-различна от тази на останалите? И какво, ако не наблегнете на алкохола и чалгата, а се забавлявате от сърце?

Ето какво  -  можете да направите незабравим първи танц с хореография и подходяща музика, който със сигурност ще се помни от всички гости на сватбеното парти. В това отношение американците са ненадминати – освен, че измислят оригинални начини да предложат на своите приятелки, първият танц винаги се очаква с огромно нетърпение, защото е повече от изживяване. Вижте за какво говорим...

Джил и Кевин сключват брак през 2009 година. Тогава качват и клипчето, в което заснемат влизането в църквата на всички шафери и шаферки. И да, бъдете сигурни, че там не се е свирил Сватбеният марш на Менделсон. Видеото в youtube до момента има над 75 млн. гледания.



Честито на семейство Brubaker! Техният невероятен първи танц започва с блус парче – точно както си е по традиция. Само след 30-ина секунди гостите на сватбата остават безмълвни пред хип-хоп уменията на булката и младоженеца…


Сватбата на Браян и Санди Лъндмарк се състои през 2007 година. Малко след това те се превръщат в най-известните младоженци в youtube. Канят ги в известни американски предавания, а причината е необикновеният им сватбен танц – докато младоженката, младоженецът, шаферките и шаферите се мотаят уж съвсем безцелно на дансинга, диджеят пуска “Трилър” на Майкъл Джексън, след секунда всички, участващи в заговора танцуват в синхрон. Под видеото в youtube младоженците са написали, че самият Майкъл Джексън (тогава все още е бил жив) е добавил клипчето им в „любими”.



Подобно на семейство Brubaker, Рина и Ник също решават да изненадат своите гости и да ги удостоят с един танц. И то какъв! Датата е 7.7.2007 година.


Арон и Тери, 28 март, 2009 година. Гостите потръпват нетърпеливо в очакване. Наредени са почти като в киносалон. Има и сцена, от която започва да излиза сценичен дим. Осветлението бива заглушено. Включва се прожектор – излиза първият шафер, който си е избрал песен, на която ще танцува и така един по един, докато се появява и булката, в такт с музиката, тананикайки, с грация.