.

ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

„Синя луна” на небето – тази нощ

| преди 2 години
синя луна
Снимка: Thinkstock
Началото на период когато се вземат важни решения, а любовта е водеща

Тази нощ ще ни предложи възможността да наблюдаваме едно уникално астрономическо явление - „Синя луна”. Днес луната достига пълната си фаза, като това е и второто пълнолуние в рамките на този август месец. Това се случва един път на 2,7 години.

Синята луна не е синя!

Всъщност явлението „Синя луна” няма да ви покаже луна в синьо. Названието е свързано с периодичността на фазите на небесното тяло и идва от Once in a Blue Moon – съчетание, което се използва за явление, което се случва рядко.

Някои астролози свързват „Синята луна” с началото на период, когато се вземат важни решения, а любовта е водеща.

Всъщност, всяко пълнолуние ни прави по-енергични, емоционални и творческо настроени. Тъй като Слънцето, Земята и Луната са подредени в редица, а слънчевата светлина грее директно върху Луната. Когато сме в хармония с природните енергийни явления, можем да ги комбинираме и с нашите собствени енергийни сили.

Ритуали по пълнолуние

При пълнолуние е най-добре да се подстригва косата, защото след това започва да расте по-бързо.

Друг подходящ ритуал е т.нар паричен душ. Вземете малко листче хартия и напишете на него името си и сума, която би ви накарала да се чувствате комфортно. Не бъдете алчни. Колкото и да ви се иска голяма сума, напишете такава, която е възможно да получите. Оставете листчето на открито, така че луната да го огрее. Докато го оставяте, си пожелайте да не причините вреда на никого с това си желание и да не ощетите друг човек със сумата, която искате.

След това остава да повярвате в силата на луната!

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
С какво спите?