Сиена Милър е на 30г., но едва миналият юли стана майка за първи път. В интервю тя споделя, че се наслаждава истински в ролята на майка и че дъщеря й Марлоуи винаги ще бъде най-важното нещо в живота й. 

"Никога не съм се чувствала по-пълноценна. Откакто станах майка егото ми остана на заден план. Обичам това, защото винаги имаш някого, който е значително по-важен от теб за теб. Тя ми е всичко" - споделя актрисата.

Снимка: Splash/ Guliver Photos


Относно промените, които настъпват в тялото на жената по време на бременност и след раждане, Сиена казва: " Да, напълно различно усещам тялото си. Не е мое - всички ангажименти към неговите пориви изчезнаха. Разбираш за какво наистина имаш гърди, например. Уважавам тялото си наистина много."

Сиена планираше да си вземе почивка от кариерата след раждането, но си промени решението, за да се включи във филма "Foxcatcher". На въпроса как ще съчетава майчинството с работата, Сиена дава логичен отговор: " Ще се редуваме с Том (Стъридж - съпругът й). В момента той участва в пиеса на Бродуей, затова всички сме в Ню Йорк. След това е мой ред. Ще се опитаме да бъдем заедно като семейство колкото е възможно по-често. Но Марлоуи ще е винаги при мен."