„Всичко българско и родно, любя, тача и милея”

бележкаВярно го е казал навремето Иван Вазов. Това потвърждават и отговорите на анкетата коя е любимата ви салата. Шопската салата е първенец с вот от 53,55 %. Оказва се, че няма по-подходящо мезе за ракията от една хубава шопска салата, както на делничната, така и на празничната трапеза. Няколко позиции по-надолу поставихте братовчедка  - мешаната салата. Нея я предпочитат 14,91 % от вас.

бележкаИ говорейки си за салати и мезета, всички знаем, че хубавите работи се случват на масата, когато всички са опиянени я от ракийката, я от чувства. Така че не бива да се стряскате, ако някой изведнъж се престраши и реши да ви целуне. Особено, ако е първа целувка. На въпроса кой е най-подходящият момент за първа целувка 73,74 % от вас смятат, че моментът идва сам и не трябва да се планира. А също и че трябва да се улови, а не да се мисли и премисля кога и как. Така поне считат 18,87 % от вас.  За 4,25 %  от вас важи правилото за целувка на третата среща, други са склонни на целувка на четвъртата. Едва 2,99 % от дамите ще се престрашават да целунат избраника си на първата среща. Или пък се страхуват принцът да не се  превърне в жаба?

бележкаЖабите може и да нямат гладка и чиста кожа, тъй като всичко е до ген. Така мислят 36,16 % от вас. Заложено ли ви е в родословното дърво, ще се радвате на красива и чиста кожа до дълбоки старини. Ако ли не, то поне има козметици. 13,42 % от отговорилите споделят, че редовно посещават такива центрове. Някои от вас пък се доверяват само на домашно приготвените маски с натурални продукти. Те никак не са малко – 25,98 %, сочат отговорите на нашата анкета.

бележкаДали Пенепелопе Круз редовно посещава своя козметик, тайничко си забърква домашни маски, или пък просто испанският й ген е виновен за перфектната й кожа, не можем да сме сигурни. Но сме сигурни коя е най-добрата й роля до момента - тази в „Карибски пирати 4”. За нея са гласували 35,06 % от вас. Във филма „Фанфан Лалето” са я харесали 18,18 % , във „Вики, Кристина, Барселона” - 15,58 %, във „Всичко за майка ми” - 14,29 %.

Ако все още нямате планове за уикенда, погледнете отново резултатите и... отделете почивните си дни, за да похапвате шопска салата, да поглезите кожата си в домашни условия и да изгледате „Карибски пирати 4”.