Няма да ви правим мечешка услуга, а ще ви предложим няколко идеи за подаръци за Коледа, които да ви улеснят в избора. И така...

Шоколадово мече 

Може ли Коледа без шоколад? Мммм, не! Както не може без елха, меденки и подаръци. Защото Коледа е топла и сладка. А кой не обича шоколад? Някой, някой? Така си и мислехме! От малки до големи всички се облизваме при вида на какаовото удоволствие. 



  Златното мече на Lindt e хубав коледен подарък както за малчугани, така и за по-големи. Защо? Защото малчуганите си умират да изцапат муцунки с шоколад. Вкусно шоколадово мече пък е достатъчно неутрален подарък, че да можете да го подарите на най-добрата си приятелка, на гаджето, на добрите по-възрасти съседи, на някой колега, на родителите. С него може да допълните по-голям подарък, просто за да присъства и по-сладката страна на нещата. 

Плюшено мече

Всички момичета – пораснали и непораснали, обичат плюшени мечета. Факт! Така че това винаги е добър подарък. Коледа не прави изключение. 



Текстилното мече от Ikea е на цена 3,99 лв. Може да се пере при 40°C в пералня на програма за деликатно пране. Може да го подарите на съвсем малки деца. То е меко (100% полиестер) и няма опасни части. Подходящо е за приспиване и за игри с всякакви бели. 
На по-големите пък може да бъде добър приятел. Ще ви изслуша, без да прекъсва, ако имате проблем. В радост и тъга е там, за да бъде гушкано.
Може би вашата дъщеря или приятелка имат нужда точно от такъв приятел?

Кристални мечета

Освен мечета за хапване и такива за гушкане, в нашата мечешка коледна селекция ви предлагаме и мечета за красота. Кристално мече на Swarovski проблясва в бяло. Това е сладък начин да кажете „Обичам те!”. По тази причина колието може да влезе в листа с бъдещи покупки от Него за Нея.


 

Миниатюрна версия на Bo Bear има и в друг вариант – кристалче с малко червено сърце. Верижката е покрита с родий и може да се регулира.



Ако не сте сигурни дали бижуто ще се хареса като подарък, може да изберете кристална фигурка – подарък за всеки дом и за всеки скъп човек, запазил детското в себе си. Мечо Пух е с риза от топаз и гърненце с мед от сапфир.

 

  • Игнажден – важно е кой ще влезе пръв в дома ви
  • Игнажденски колачета
  • Кои заболявания можем да провокираме от преяждане
  • Честита Нова Година!
  • Танците - част от Новогодишния празник
  • Баницата разточи и късмет от LadyZone вземи
  • 5 щури места за посрещане на Новата година
  • 4 златни правилата за новогодишния грим
  • Разтоварване след празничните трапези
  • Щастливият сезон на детските подаръци – част 2


 

Скоро очаквайте още предложения за подаръци.