.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Шиниъд О'Конър написа трогателно писмо до Майли Сайръс

LadyZone.bg | преди 5 години
Майли Сайръс
В него тя изразява загрижеността си за младата певица и я критикува, че се оставя да бъде превърната в проститутка

Шиниъд О'Конър публикува отворено писмо, адресирано до Майли Сайръс, в което изразява загрижеността си към певицата и нейното "безразсъдно" поведение.

Изпълнението на Майли Сайръс на наградите на VMA наистина привлече вниманието на публиката. И на критиците. И на останалите артисти. На Майли донесе корица за списание "Ролинг Стоун", както и множество гневни и подигравателни коментари в нета. Дали Майли прекали или всъщност всеки има право да изразява себе си, както реши - ние не сме хората, които ще отсъдят.

Нещата обаче стигнаха до там, че немалко други артисти се включиха в дебата "за" или "против"  - едни в защита на Сайръс, други - с подигравка.

Шиниъд О'Конър обаче направи нещо различно - тя публикува отворено писмо до Майли на своята лична страница. Самото то казва достатъчно, затова ви оставяме просто да го прочетете:

Вижте цялото писмо:

Какви оценки получава(х)те в училище?