След като имахте достатъчно време да гласувате в нашите годишни, е време да обявим официалните резултати – коя е майката, мъжът, селфито, фотосесията, модната катастрофа, любимецът и бебето на изминалата година, за които вие сте гласували единодушно.

Не можем да не започнем с майка на годината – с дамата, която заслужава адмирации за това, че е успешна известна жена и едновременно с това отглежда детето си с грижа. На първото място вие поставихте Шакира, съпругата на футболиста Жерар Пике, която през 2015 година трябва да роди втората им рожба. Вижте и останалите резултати в категория майка на годината>>>

С цели 84% титлата мъж на годината успя да грабне певецът Джъстин Тимбърлейк, който през 2015-та ще стане и баща. Предлагаме ви да видите и как вие самите сте разпределили останалите проценти за мъжете: на второ място е Брад Пит, след него и Джордж Клуни...

За бебе на 2014 година единодушно определихте малкия Борил – син на актьора Асен Блатечки и моделът Диляна Попова. Вижте цялата класация тук.



Безспорен победител в категория селфи на годината стана „оскар“ селфито, което превъртя Twitter с Елън де Дженерис и куп известни актьори. Припомнете си го тук и вижте и останалите класирани селфита на 2014-та.

Лейди Гага вече не е никаква сензация за когото и да е. Това може би е причината тя да спечели в категория модна катастрофа за изминалата година – никой не се учудва, нали? Вижте и кои други звезди заемат второ и трето място.

Във фотосесия на годината победител стана актрисата Паола Рей с цели 80%. Тук може да видите кои други звездни фотосесии влезнаха в класацията ни.



И накрая, но не и по-важност, е най-готиният домашен любимец според вас – това е козлето с втори шанс за живот – Фрости. Вижте и останалите претенденти.

Снимка: boredpanda.com