Преди време се разбрахме, че звездните роднински дуети имат предимството на двойната сила по пътя към успеха в дадена област.

Тогава се радвахме на успеха на Мери-Кейт и Ашли Олсън и този на Пенелопе и Моника Крус>>>

Някои звезди обаче не само, че не работят по двойки с най-близките си роднини, а дори влизат в конкуренция с тях. Е, не си представяйте кавги, скандали и борба за слава, но понякога червеният килим може да се окаже тесен за две сестри - Майли и Бранди Сайръс, а музикалната сцена да се окаже недостатъчно широка за други - Бритни и Джейми Лин Спиърс.

Сестрите на двете музикални звезди напоследък има с какво да се похвалят. Запознайте се...

Бритни и Джейми Лин Спиърс

Джейми Лин и Бритни Спиърс Снимка: Splash/Guliver Photos

Малката сестра на Принцесата на попа Бритни Спиърс стартира музикалната си кариера. Джейми Лин пусна първия си сингъл, озаглавен How Could I Want More. Това е първото солово парче на 22-годишната изпълнителка, която обаче, за разлика от кака си, която все още властва в попа, се е насочила към кънтри музиката.

Джейми участва и в предстоящия албум на Бритни – "Britney Jean". Двете сестри са записали заедно песента "Chillin". По-малката госпожица Спиърс, която е и майка на 5-годишно момиченце, предстои да издаде и цял албум до няколко месеца.

Майли и Бранди Сайръс

Бранди и Майли (л-д) на Американските музикални награди Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Бранди Сайръс не смята да влиза в пряка конкуренция с по-малката си сестра на музикалната сцена, но на червения килим на Американския музикални награди 26-годишната Бранди изглеждаше не по-зле от суперзвездата Майли. Дори, ако позволите, изглеждаше по-добре.

Бранди е блогър и се изявяваше като репортер за Spin Media по време на наградите в неделя – 24 ноември. Тя дори успя да вземе интервю от сестра си преди церемонията.