Сердика Център и тази година продължава традицията. Месец преди Коледа, представя на клиентите си специалното празнично издание на своя Gift Book.
Припознал стила на Снежната кралица, каталогът е решен в нюансите на бялото и носи зимния дух на чистотата, на новото и на бляскаво красивото. Идеите в него са поднесени семпло и елегантно, без обаче да са лишени от приказния чар и топлотата на семейния уют. Разделено в шест теми, съдържанието предлага дрехи, изискани аксесоари, стилни бижута, козметика, кожени изделия, както за дамите, така и за господата. Безброй детски играчки и забавления за малките. Празнични и ежедневни вещи за дома.

Коледният Gift Book се разграничава от безцелното пренасищене с цветове, форми и стоки. Без кич и излишества, той акцентира върху артикулите си и ни показва само това, което търсим да видим – идеалния подарък за любимите ни хора. Строгата и подредена селекция предоставя бърз и лесен достъп до над 300 продукта, предлагащи се в търговския център. Спестява на клиентите напрежението от голямото пазаруване и им създава едно леко и приятно предпразнично изживяване.

Изданието е комплимент към всички посетители и може да бъде намерено в Сердика Център от 1-ви декември както и онлайн на: http://serdikacenter.bg/christmas-gift-book-2014.aspx