Корифеят в комуникацията с кучета Сизар Милан ще гостува в София през пролетта на 2017 г. със своето образователно и забавно шоу на живо. В него ще сподели уникални техники за създаване на балансирана и спокойна връзка между стопаните и техните любимци.

 

Ако имате куче в дома си или просто обичате тези четирикраки животни, няма как да не знаете кой е Сизар и с какво е уникален. Той безспорна е водеща фигура в областта на поведението на кучетата, нашумял с телевизионното хитово реалити шоу "Говорещият с кучета" по Nat Geo People и National Geographic Channel.

Европейската обиколка на “Говорещият с кучета” през март 2017 включва само 15 дати в 10 страни и за огромно наше удоволствие България ни попада сред тях. Събитието на 23 март в зала "Арена Армеец" е организирано от Loud Concerts.

За демонстрациите у нас ще бъде проведен специален подбор на български кучета. Билетите за шоуто влизат в продажба от 5 август, петък в мрежата на Eventim (www.eventim.bg) и партньорите им в цялата страна. Цените на билетите са от 59 лв. до 145 лева, в зависимост от местоположението в залата. 

По време на шоуто си у нас Сизар Милан ще сподели с публиката своята философия за доверието, уважението и любовта. Любителите на кучета ще бъдат вдъхновени от начина, по който водещият ще разкрие тайните за по-щастлива и пълноценна връзка между стопаните и техните любимци.  

Ето и част от ценните уроци и демонстрации, които ще можем да научим и видим на 23 март в зала Арена Армеец:

  • Как да постигнете по-добри и щастливи взаимоотношения с вашето куче.
  • Да разберете каква роля играят инстинктите при формирането на поведението на човека и кучето.
  • Да установите проблемите в поведението на кучето и как да ги разрешите.
  • Как да разчитате езика на тялото на кучето, за да можете да предотвратявате и разрешавате проблемите в поведението.

“За мен е огромна чест, че съм поканен отново в Европа и очаквам с нетърпение да споделя опита си за създаването на щастливи и здравословни взаимоотношения с кучетата“, споделя Cesar Millan. “Вярвам, че ако сте отворени за това да научите как да разчитате инстинктите и как енергията ви влияе на вашето куче, ние всички ще имаме страхотни взаимоотношения в кучетата си.”