Горещи, горещи! Не само слънчевите лъчи, водата и дори асфалтът навън, но и резултатите от седмичните ни анкети.

Оказва се, че дори и анонимността не е повод да се похвалим с някоя и друга отпускарска забивка. Просто защото секс с непознат не са правили 41,45% от гласувалите в анкетата в категория Интимно. За сметка на това пък 16,32% имат желание да изживеят тази тръпка. С около 3% по-малко от тях са тези, които могат да отбележат секса с непознат в графата „Случи ми се”, но определено не искат да си спомнят за този момент. Почти толкова са и жените, които определят секса с непознат за много възбуждащ.

Вместо секс с непознат предпочитаме една голяма, сладка, сочна… диня. Избират я пред пъпеша 63,46% от гласувалите. Единственото ви желание е да е добре охладена. 26,31% пък искат да си хапват пъпеш. Дали заради аромата му, който намират за по-наситен, или заради друго – всъщност няма значение. Важното е да хапваме плодове, зеленчуци и да пием достатъчно вода. Независимо от това дали го правим вкъщи, на плажа, край реката…

Така или иначе няма как да ни се размаже червилото, докато ядем, защото 32,34% не ползват никакъв грим на плажа. Защо ли? Защото рано или късно всичко ще се изтрие. Но нали сме си жени и суетата ни е в природата, слагаме поне по един гланц (51,4%).

Може би същите те са дали гласа си в анкетата „Кого искате да видите до вас на плажа без бански?”. Защото желанието им е – Брат Пит (40,82%). От изброените варианти гласувахте и за Джъстин Тимбърлейк (14,69%) и Леонардо ди Каприо (11,43%). А бихте си "поръчали" Ричърд Гиър, Асен Блатечки, Пол Уокър и Джерард Бътлър.

Е, добре. Опознахме се с още няколко идеи. Да продължим с новите анкети, в които ви питаме:
На какво ви мирише?
Колко често миете косата си?
Коя е любимата ви подправка?
Каква музика слушате през лятото?
Секс на тъмно или на светло предпочитате?