Не мога да не възкликна „Господ е българин!”, след като ровейки из бездънната интернет кофа, попаднах на рядко гнил банан, който искам да споделя за обяд с вас – дебютната песен „Секс интрига” на нашумялата в средите с красиви хора Мисис България ’14 Анита Мейзер.

Не се подадох на предразсъдъците си и реших да изгледам видеото, въпреки някои от недобронамерените коментари към клипа в стил “КАКВА Е ТАЯ ВРЯКАЩА ПРОСТИТУТКА”, които ме посрещнаха в YouTube.

Какво ме впечатли? Мисис България "изнасилва" всеки един от десетките хиляди, вперили поглед във видеото, като клати бюста си екстремно пред пурата на Киро Скалата.

Модната дизайнерка от Лас Вегас влага енергичност и дава заявка да бъде всичко друго, но не и всичко познато, залагайки деликатно на остро пискливи ориенталски синтезатори, които замитат дори успеха на сватбения певец Омар Сюлейман.

В обобщение на впечатленията от дебюта на Мейзер на музикалната сцена добавям само: Ето затова извънземните не идват на Земята. След което ведро вдигам взор към небето и крякам: "Любими, повтаряй мойто ими!" (и отправям молитва за дуета й с Джорджано).

В извод, бих казал само, че нашето момиче изглежда напълно е пораснало. И "продължаваме напред".