След бурните емоции около сватбата на британските кралски особи, стана ясно, че щастливите младоженци ще прекарат медения си месец на Сейшелските острови.

Естествено, както и около всички други подробности, съпътстващи осъществяването на този дългоочакван брак, имаше немалко спекулации и за това къде двойката ще прекара своя месец на любовта. Сред предположенията бяха остров Корфу, Карибските острови и още куп други приказни местенца. Е, сега вече нещата са сигурни – финалната дестинация е Сейшелските острови.

Новопровъзгласени за херцог и херцогиня на Кеймбридж – Уилям и Кейт, те ще заминат за райското кътче след няколко дни. В момента принц Уилям си има задължения – от днес, та до 2 май той ще бъде във военната база на Кралските военновъздушни сили, където „работи” като пилот на спасителен хеликоптер, съобщава БГНЕС.
След това Уилям ще бъде свободен да прекара целия месец в компанията на прекрасната си съпруга.

Точното място, където двамата ще отседнат не е известно – заради мерки за сигурност и в услуга на по-спокойната им почивка.

Все пак няма как да не споделим, че принц Уилям и Катрин ще нощуват във вила, където нощувката струва 4500 евро, но пък има защо – сред екстрите са включени открита баня, басейн и градина. Освен това „къщичката” им е построена от дърво, а силите за сигурност на кралското семейство вече са проверили дали отговаря на изискванията. Очевидно отговорът е "да".

Друга интересна подробност е фактът, че резиденцията се намира малко встрани от архипелага и ако им се прииска да посетят столицата Виктория, Уилям и Кейт ще трябва да ползват хеликоптер.
Е, вече ви казахме каква е „професията” на Уилям, така че за него едва ли ще е проблем да „бръмне” с частния хеликоптер и съпругата си до където си пожелаят.