.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Седмица на любовта по радио N-JOY

| преди 1 година
2111561704.png
Най- голямата музикална радио верига в страната подготвя специална романтична програма през месец февруари

 

От 12 до 16 февруари всички слушатели на радио N-JOY ще имат възможността да проследят специалната любовна програма, която ще представи една по-различна гледна точка към любовта.

В Седмицата на любовта на радио N-JOY ще гостуват актьори, певци, майстори на шоколада, моделиери, специалисти по добри обноски, психолози и поети. Всички те ще споделят с нас как те разбират, виждат и усещат любовта. Ще можете да чуете най-разнообразни позитивни, лични и вълнуващи истории, за хора, които са открили своето призвание и са истински влюбени в това, което правят.

Седмицата на любовта по радио N-JOY ще представи една по-различна гледна точка към любовта – любовта към близките, любовта към работата, любовта към малките детайли, любовта към живота и за любовта просто като концепт.

Можете да следите вълнуващата програма на радио N-JOY също и онлайн на http://www.njoy.bg/online-player/, както и във Facebook страницата на радиото, където пряко ще бъдат излъчвани стриймове от интервютата на гостите в Седмицата на любовта по радио N-JOY.

Следете за повече информация около Седмицата на любовта по радио N-JOY и на нашия сайт www.njoy.bg.

Ключови думи:@
Какви оценки получава(х)те в училище?