.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Съвети за силен старт на деня (Volume #2)

Евгений Милов | преди 4 години
будилник
Снимка: sxc.hu
Продължаваме със свежи и ободряващи предложения за един по-приятен старт на деня

Днешният полезен съвет ще ви помогне да извличате максимума от вашите сутрини, да увеличите ежедневната си производителност и да се отърсите от нежелания стрес.

БЪДЕТЕ СТРАТЕГ С БУДИЛНИКА: Когато си лягате вечер, не слагайте будилника на вашето нощно шкафче, особено ако не сте от най-ранобудните, защото сутрин натискате бутона "snooze" 45 пъти подред и пак закъснявате за работа. (на всички ни се е случвало, поне един път) Най-добре е да го сложите върху масичка или (просто) на разстояние от леглото, за да трябва сутрин да станете и спрете шумната аларма – и ето, денят ви започва плавно и имате време да свършите всички онези малки неща, за които нямате време сутрин!

Очаквайте утре: 3. ДРЪЖТЕ IPHONE-A ДАЛЕЧЕ ОТ СПАЛНЯТА

 

Съвети за силен старт на деня (Volume #1)Всяка сутрин ще ви правим свежи и ободряващи предложения за един по-приятен старт на деня
Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Какви оценки получава(х)те в училище?