Чудите ли се каква е Саня Борисова-Илиева през очите на любовта? Дали тя и Ники Илиев някога са се колебали дали връзката им трябва да продължи и кой е най-трудният период от живота й?

Няма да ви оставим дълго да се чудите, защото талантливата млада актриса, нейният любим, близките и приятелите й ще разкажат за тези и още много лични преживявания, тази неделя, 7 октомври, от 11 часа, по бТВ, в новото издание на токшоуто „Търси се”.



„Когато съм влюбена, съм изключително еуфорична. Много силно изживявам тези неща”, сподели преди време Саня в специално интервю за LadyZone. Дали и Ники Илиев смята така ще разберете в неделя по bTV. А дотогава, малко инфо в аванс:

Беше любов от пръв поглед. Тя е онова, което на мен ми липсва, затова много се допълваме във всичко. Имаше един момент, в който се появи колебание дали на продължим заедно напред. Решихме да го направим и сега сме много щастливи“ ще разкрие Ники пред зрителите и ще признае, че отдавна е предложил брак на любимата си, а сватбата е била въпрос на време.

Припомняме ви и с какво Ники е успял да впечатли Саня, разказвайки пред LadyZone самата актриса - естествено „с директния, смел и откровен подход.

И все пак красавицата е имала известни резерви и притеснения в любовта си към Ники. Със сълзи на очи, в студиото на „Търси се” Саня ще разкаже: „В началото ми беше трудно да му имам пълно доверие, да му повярвам – това ме объркваше, защото правих аналогия с предишни разочарования. Ники успя да ме накара да не гледам назад“.



Красивата българска актриса ще се срещне и със своята свекърва и своята майка, които както ще предположите, след сватбата вече нетърпеливо очакват новината за внуче. „В момента работата е най-важна за нас. Може би след една година, ако е рекъл Господ, ще я ощастливим с внуче“, казва Саня.

Саня ще се срещне и с най-добрите си приятелки, които ще признаят, че любовта й с Ники я е направила по-спокойна и балансирана, а най-трудният й период е 7-годишната й връзка с актьора Деян Донков. Какви емоции са я вълнували тогава – Саня ще разкаже единствено в „Търси се“.