Знаменитостите и техните диети винаги са интересни. Памела обаче е не просто знаменитост. Тя е секссимвол. Тя е холивудската звезда, която за нула време се превърна в бонбон номер едно в мъжките погледи по цял свят. Те най-често си я представят в оскъдни червени бикини. И вина за това има най-вече ролята й на C.J. в хитовия „Спасители на плажа”, към чийто екип тя се присъединява през далечната 1992 г. Тогава тя става най-желаната жена.

В ролята на C.J., Снимка: Getty Images/Guliver Photos
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Днес, един ден след като красавицата навърши завидните 46 години (родена на 1 юли 1967г.), тя все още крепи мъжкото въображение в леглото.

Ето и кои нейни тайни за перфектна фигура решихме да споделим с вас:

Плейбой дивата следва стриктна вегетарианска диета и не яде червено месо, нито пилешко, и свинско, нито риба, нито морска храна. Тя става вегетарианка още в тийнейджърските си години, когато вижда как баща й почиства животно, което е уловил. Обявява се изцяло против убиването и яденето на животни и членува в организация за защита на животните.

Памела 1994г., Снимка: Getty Images/Guliver Photos
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Памела винаги е много сериозна, когато спазва диета. Докато готви, дъвче дъвка без захар, за да избегне хапването от съставките по време на готварския процес.

Друга нейна тайна за поддържане на удивителното й тяло е диетата със сурова храна – плодове, зеленчуци и сурови ядки. Освен това, е редовна във фитнеса като набляга най-вече на кардио и тонизиращи упражнения, пилатес и силови тренировки.

Памела 2000г., Снимка: Getty Images/Guliver Photos
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Сутрин за закуска актрисата си хапва плодове с овесени ядки. Иначе често се наслаждава на вегетариански бургери, зеленчуково суши или паста. Между храненията си позволява салати и шейкове тип смути.

За да поддържа формата си, Памела носи навсякъде със себе си бутилка вода. Освен това, тя пие много здравословни течности, защото по този начин балансира веганския си начин на живот. Например по една чаша вино, полезна за сърцето, също влиза в режима й.

Памела 2013г., Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Блондинката има и много активно ежедневие, тъй като прекарва много от времето си с децата – 17-годишния Брандън и 15-годишния Дилан, които роди по време на брака си с Томи Лий през 90-те. Любимите й храни са: тофу, маруля, задушени зеленчуци, сирене и плодове. Тя препоръчва вегетарианството на всички, тъй като според нея това е много по-добър вариант от гладуването и идеален начин за детоксикиране. 

Памела 2013г., Снимка: Getty Images/Guliver Photos
Снимка: Getty Images/Guliver Photos