Почивните дни около великденските празници се изнизаха бързо и неусетно като мъниста от скъсан гердан. По традиция семействата се събраха, за да отбележат заедно Христовото възкресение. Именно това е вълшебният начин, по който всеки ден може да се превърне във велик.

етикет„Да се съберем с цялото семейство и всички приятели” – този отговор от анкетата „Какво може да направи от един обикновен ден велик ден?” са маркирали 31,27% от вас. И най-обикновеният и скучен делник не може да устои на добрата компания и бързо се превръща в празник. Извън семействата си пък търсим усмивката. Ако всеки, когото срещате, е усмихнат, това ще направи деня на 22,65 % от вас по-щастлив. Уж е само разтягане на мускулите пък какви чудеса сътворява! Денят ни би се променил и ако има повече доброта между хората, от разходка в парка и пикник с децата. В един от коментарите, за съжаление срещнахме и желанието - „ако мога да се махна от България”. За 15,25 % от гласувалите великият ден е само един – денят на Христовото възкресение.

етикетСамо един е и желаният кавалер за абитуриентския бал – гаджето. Него си искат 18,18 % от гласувалите. Щом сте си го избрали, няма как да не е най-добрата партия, нали? Гаджето измества дори предложение като Джак Никълсън и Лейди Гага. „Сама ми е най-добре” пък са отговорили 10,1% от вас. И това е вариант – понякога дори най-добрият. 37,37% само ще си помечтаят, защото абитуриентският им бал отдавна е минал. Разгърнете албумите със снимки. Там със сигурност ще ви посрещнат хубави емоции.

етикетПочти никакви специални емоции и подготовка обаче не са ни нужни, за да съблазним половинката си. Защо ли? Защото – внимание! Той е винаги готов (53,05%). Най-силният ни коз е секси бельото. На него залагат 20,66 % от вас, когато искат да влязат  в ролята на съблазнителки. Разбира се, не забравяме да следваме истината, че любовта на мъжа минава през стомаха. След като му приготвят вкусна вечеря, 7,75 % от вас са сигурни, че той им е вързан в кърпа. Дочитайте статията и бегом към леглата! Все пак пролет е – време за птички и пчелички и... вие си знаете.

етикетОсвен за влюбване и опрашване, това е сезонът и на диетите. 44,01% от вас сега започват борбата със „зимните” килограми, докато за 21,47 % най-подходящото време е „винаги от утре”. Така е, понякога отлагаме. Особено когато отвсякъде ни дебнат сладки изкушения, ароматни хлябове или пък дъхави домашни гозби.

 

Изкушете се и гласувайте и в новите ни анкети. Всеки ваш глас оформя образа на съвременната жена, с нейните желания, навици, добродетели и... тук-таме някой порок за разкош.