Лесно се разплаквам и плача много. В една връзка съм като момиче”. Това споделя Робърт Патинсън в ексклузивно интервю за новия JOY. В открит разговор актьорът разказва още за финала на “Здрач”, за бащинството и за разочарованията. 

“По природа съм романтичен и чувствителен. Което не винаги е предимство,” откровен е Патинсън. За партньорката си на екрана и в живота Кристен Стюарт актьорът казва, че зад срамежливостта й се крие борбена личност, която отстоява мнението си. Той дори разкрива, че още в първия снимачен ден на “Здрач” Кристен, тогава само на 18, се скарала с режисьора.

Друга звезда от култовата вампирска поредица – Ашли Грийн пък е на корицата на JOY, който от днес е на пазара.

В списанието ще откриете още:

Eмблематични за сезона дизайнерски визии, на достъпна цена. Сред останалите модни акценти са различните модерни силуети при палтата, както и предложения в цвета на сезона – бордо.

Интересен експеримент с някои от най-любопитните секс играчки. Лично еротичната писателка Софи Андрески изпробва за JOY странните творения, при това заедно с гаджето си. Накрая двамата описват усещанията си и дават оценка на всяка играчка, а отзивите им са смесица от равни дози откровеност и уникално чувство за хумор. Някои от секс помощниците се оказват невероятен провал, други наистина откриват нови чувствени измерения пред двойката и получават максимална оценка  (като например “джентълменът сред вибраторите”)