Музикалната звезда Риана е направила първата си публична поява, откакто роди първото си дете от рапъра A$AP Rocky през първата половина на май. Певицата отлетя за Лондон, за да подкрепи своя любим, който участва на фестивала Wireless.

Придружена от охрана, Риана е влязла на стадиона на футболния клуб "Кристъл Палас", шокирайки феновете с внезапната си поява. Певицата е била облечена с тъмен клин и широко яке, като визията й е била допълнена с масивни бижута.

Някои фенове обаче са имали късмета да видят Риана още преди началото на фестивала. Заедно с A$AP Rocky тя е посетила местна бръснарница, където рапърът се е подстригал преди представлението.

Снимка: Getty Images

Риана и A$AP Rocky все още не са женени. Слуховете за връзката на двойката се появиха за първи път през 2020 г., но знаменитостите официално потвърдиха връзката едва година по-късно, а преди няколко месеца обявиха, че скоро ще станат родители.

Малко преди раждането на сина им в мрежата се появиха слухове, че A$AP Роки е изневерил на Риана с нейната приятелка - дизайнерката Амина Муади, поради което двойката уж се беше разделила. По-късно обаче Муади отрече факта на изневяра, а Риана и A$AP Rocky многократно дадоха да се разбере, че все още са заедно.

Наскоро рапърът даде интервю за Dazed, в което говори за това как ще отглежда деца, пише още БГНЕС.

Фестивалът Wireless, който започна на 1 юли, ще продължи до неделя (10 юли).