Звездите на новия сериал на bTV “Революция Z” Диляна Попова, Людмила Сланева–Локо и Мона Недева споделиха спомените си от детството и мечтите си за бъдещето в ексклузивно интервю за януарския брой на ОК!.

Трите красавици си приличат само по две неща: цвета на косата и увереността, с която отстояват себе си. „Детството ми беше прекрасно, макар че бързо трябваше да порасна”, споделя Мона.

Още на 7-годишна възраст Локо пък е осъзнала „колко е хубав светът и че очаква точно мен да се гмурна в него и да правя пируети.“ А Диляна признава, че мечтае да бъде спокойна и влюбена в нещата, които прави.



Постигнали големи професионални успехи, още преди да се появят на малкия екран, трите красавици все още не са на „ти” с известността. „Притеснява ме по-скоро отношението на хората. Виждам доста лицемерие и това ме дразни.“, споделя Мона. Нейната колежка от екрана Диляна Попова пък разкрива, че се притеснява от самата известност. „Все още има моменти, в които чуждото мнение ме вълнува. Но и грубото отношение на хората и навлизането в личното ми пространство не ми е приятно.“, допълва Диляна.

Локо е напълно откровена: „Невинаги е приятно да те разпознават. Понякога просто имаш лош ден и точно в този момент някой фен идва и иска да те види усмихнат и идеален. А ти си с онази скъсаната си любима тениска, дето има и едно петно от кафе. Но не ти е било до това да се обличаш „идеално”. И четеш в очите на човека отсреща едно разочарование... Мен ме изморява очакването на хората винаги да съм перфектна, дори когато пазарувам в супермаркета.“, споделя пред OK! звездата.

Специалната тема на броя е „Звезден хороскоп“, или какво ни предсказват звездите за 2013-а. Кои са най-известните астрални близнаци в Холивуд, кои храни и спортове са препоръчителни за различните зодии и какви са предсказанията на астроложката Оксана за новата година?