Някои се разделят, други се събират, в резултат на което Холивуд има четири нови звездни двойки.

 

След неочакван срив в дългогодишните отношения с манекенката Бар Рафаели, Леонардо ди Каприо намери любовта в лицето на зашеметяващата Блейк Лайвли. Двамата минаха по червения килим на филмовия фестивал в Кан, а след това заминаха на романтично пътуване в Италия. След Рим и Венеция двамата бяха забелязани в Калифория, но все още никой не издава от колко време и дали са заедно.

 

Мел Гибсън, след фиаското с Оксана Григориева, намери нова страст отново с чужденка. Гибсън явно е загърбил миналото и е започнал връзка с модела Стела Моузи. Двамата били снимани няколко пъти заедно, включително по време на пътуване до известно заведение в Лос Анджелис.

 

Дженифър Анистън се запозна с новата си изгора Джъстин Теру на снимачната площадка на филма "Wanderlust" миналата година. Връзката им станала толкова сериозна, че Дженифър помолила Джъстин, който има апартамент в Ню Йорк, да се премести в имението й в Бевърли Хилс, съобщава БГНЕС.

 

Джесика Бийл и Джерард Бътлър са другата "прясна" звезда двойка. Двамата бяха забелязани заедно в Калифорния, но за сега твърдят, че са "просто приятели".