.

ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Vivofit 3 – новата фитнес гривна на Garmin разпознава какво точно спортувате

LadyZone.bg | преди 2 години
Vivofit 3 – новата фитнес гривна на Garmin
Снимка: Garmin
Като допълнителен аксесоар се продават каишки на дизайнера Джонатан Адлър

В навечерието на Mobile World Congress (Барселона) Garmin представи своята нова фитнес гривна Vivofit 3. Благодарение на технологията Garmin Move IQ тя разпознава не само кога стоите на едно място и кога ходите, но и разграничава плуване, тичане и каране колело.

Vivofit 3 е водоустойчива до 50 метра, а батерията издържа 1 година дори при денонощно използване.

Подобно на другите фитнес гривни тя изчислява вашите крачки, изгорените калории, изминатата дистанция и ви напомня със звуков сигнал да се движите, ако се застоите дълго на бюрото (нещо, което се случва на всички). Освен това анализира и съня ви, отчитайки дали се въртите в леглото повече от нормалното.

Чрез мобилното приложение можете да анализирате всички данни, да ги споделите в интернет, както и да си организирате съревнования с приятели.

Vivofit 3 струва 99 долара, като продажбите започват през второто тримесечие на 2016 г. Допълнителните каишки ще се продават в комплекти по две на цена от 30 долара. Комплектите с каишки на дизайнера Джонатан Адлър ще са по 40 долара. 

 

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Още по темата
С какво спите?