.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Patook - като Tinder, но за платонични връзки

Евгений Милов | преди 2 години
Patook
Снимка: Patook
Новото приложение за запознанства блокира сексуалните съобщения

"Patook" е ново мобилно приложение за запознанства, което само привидно прилича на Tinder, защото е само за платонични връзки, тъй като улавя и блокира съобщенията със сексуален характер.

Приложението помага да търсим и намираме приятели по интереси в интернет, но без да можем да флиртуваме с цел запознанства за секс.

Приликите с Tinder стигат само до там, че можете да "прелиствате" останалите потребители и да им пишете, когато се стигне до точката на пресичане ("matches"), но за разлика от популярната мрежа за запознанства - флиртове не се позволяват.

Алгоритъмът на "Patook" засича подобни съобщения и не само, че не ги изпраща, но и блокира потребителя, ако злоупотребява с мераците си към останалите. Вижте повече информация в сайта на приложението или директно го пробвайте през Android и iOS.

Patook
Снимка: Patook
Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Как ви действа есента?