.

ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Пътеводител на галактическия кафеджия

Евгений Милов | преди 22 седмици
Where to Drink Coffee
Снимка: Phaidon
Къде да пием кафе по света - 600 места в 50 страни

Истински пътеводител на галактическия кафеджия е новата книга "Where to Drink Coffee" от Авидан Рос и Лиз Клейтън, в която авторите разкриват къде можем да изпием едно добро кафе по цял свят. 

Всъщност гидът представя 600 тайни места за незабравима чаша кафе в 50 страни из планетата, споделени от 150 бариста майстори и кафе експерти.

Where to Drink Coffee
Снимка: Phaidon

Този гид знае всичко за доброто кафе, независимо дали предпочитате да го изпиете в кафене, пекарна, ресторант или дори по-необичайни места. Експертите предлагат ценна информация и полезни ревюта за местата, така че бързо да се ориентирате според вкуса си и да ги откриете на картата.

Това е единственият пътеводител, от който има нужда всеки любител на кафето, решил да пътешества. "Where to Drink Coffee" излиза от "Phaidon" срещу 16,95 британски паунда, или под 40 лева. Но има ли цена, която да не си струва една добра чаша кафе на път?

Where to Drink Coffee
Снимка: Phaidon

Ако искате, хвърлете и един поглед на пътеводителя за най-вкусната пица в света от същото издателство и на същата цена: "Where to Eat Pizza".

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
С какво спите?