.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Най-после двусимови iPhone модели и в България

LadyZone.bg | преди 3 седмици
iPhone 11 Pro
Снимка: Apple
През октомври телекомът А1 ще предложи възможност за активиране на eSIM в моделите iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone XR, iPhone 11, iPhone 11 Pro и iPhone 11 Pro Max

През октомври телекомът А1 ще предложи възможност за активиране на eSIM в моделите iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone XR, iPhone 11, iPhone 11 Pro и iPhone 11 Pro Max, съобщава технологичният сайт MobileBulgaria.

eSIM е електронна SIM карта, която не само пести място в мобилните устройства, но и дава възможност за множество настройки, при това дистанционно.

Чрез eSIM потребителите могат да съхраняват множество операторски профили в едно устройство и да превключват между тях при нужда, но в даден момент може да е активен само един. Това означава, че в България вече ще имаме двусимови iPhone модели.

eSIM е особено полезна и в малки устройства като смартчасовниците Apple Watch, защото дава възможност за самостоятелно използване на часовника за гласови обаждания, без да е нужна връзка с мобилен телефон. Засега А1 не планира активирането на услугата за часовници, но вероятно през следващата година и това ще е факт.

Вече са ясни цените на iPhone 11 в БългарияМобилните оператори A1 и Telenor приемат поръчки за новите смартфони от 00:01 ч. на 20 септемвриШегите около новите модели iPhoneКотлони, кокосови орехи, насекоми и онази изтъркана шега за бъбреците
Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Как ви действа есента?