.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Край на женските писъци! Има уред за улавяне на паяци

| преди 3 години
паяк
Снимка: iStock

Обичаме лятото, но май не ни харесват онези моменти, в които в дома ни прoникват различни малки твари, като паяци и буболечки. Хората, които страдат от арахнофобия, разбират добре какво имаме предвид. Останалите може и да си кажат – какво толкова, това е само едно малко паяче. Ако и вие сте от тези, които имат страхове от пълзящи и насекоми, вече има забавен начин, по който да се справите с неканените гости. Нарича се Critter Catcher.

паяк
Снимка: mycrittercatcher.com


Представлява пластмасово устройство с форма на пистолет с дълга цев. Накрайникът, който прилича на четка. Натиснете спусъка, за да се разтворят власинките, поставете ги над паяка и затворете. Така няма нужда да пипате гадинката, но и самата тя няма да пострада, а просто ще я пуснете през прозореца или в градината. Лесно е!

Цената на уреда е 16.96 долара. Доставката е само за щатите, но така или иначе вече има различни логистични фирми, които може да използвате, за да стигне тази покупка и до България.

 

Ключови думи:Жена, Страх, Паяк, Уред
Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Как ви действа есента?