.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Как да видим приятелите, които ни премахват от Фейсбук

Евгений Милов | преди 1 година
смартфон
Снимка: iStock
Това мобилно приложение ще ви помогне да разберете предателството

Живеем във времена, в които имаме повече Фейсбук приятели, отколкото познати в живота. Социалният капитал се измерва не с най-близките хора, а с броя на свързаните лица в социалните мрежи.

Затова сигурно ще ви бъде интересно да знаете, когато загубите някой от приятелите си във Фейсбук. Както и кой точно се е осмелил да го направи… Съществува едно отлично приложение, с което да установите бързо липсата, защото то веднага ще ви извести за това - Still Friends.

Still Friends
Снимка: App Store

"Все още приятели", както значи името на мобилното приложение, показва историята на всички потребители, които са ви станали приятели или са направили точно обратното, натискайки "unfriend" бутона.

Facebook има реномето да затваря подобни услуги, но те изникват отново и отново. А една от най-добрите опции към момента в App Store е семплото приложение Still Friends, което се свързва към профила ви в социалната мрежа, за да следи дали списъкът с приятели те ви расте или намалява.

Still Friends
Снимка: App Store

Единствената уловка е, че трябва да си плащате за допълнителни "кредити" в един момент, за да можете да виждате идентичността на профилите, които напускат Фейсбук обкръжението ви.

Но има ли цена, която не си струва да платите, за да разберете предателството?

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Имахте ли романтични нощи през лятото?