.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Как да изправяме косата си, без да я изгаряме

LadyZone.bg | преди 2 години
преса Moisture Protect
Снимка: philips.bg
Пресата Philips Moisture Protect диагностицира косата и адаптира температурата на плочите спрямо нейните нужди

8:00 – алармата звъни. Отложи!
8:10 – алармата звъни. Само още пет минути!
8:30 – алармата звъни. Кога минаха тези минути!
О, боже, закъснявам!

Бърз душ, кафе на крак, докато проверяваш какво ново и интересно се е случило във Фейсбук, докато си спала... И, о, боже за втори път тази сутрин! Горещото кафе, което бързаш да изпиеш, изгаря устната ти! Сега знаеш точно как се чувства косата ти, когато я изправяш с преса на висока температура. Гориш я, но вместо да изпищи, тя бавно се дехидратира, става суха и се чупи.

Решението на първата ситуация е да започнеш да ставаш в 8:00. Наистина в 8:00!

Решението за втората ситуация е преса от серията Philips Moisture Protect. Новата технология диагностицира косата ти и адаптира температурата на плочите на пресата спрямо нейните нужди, като я предпазва от прегряване. Запазена от прекомерно високата температура, косата е хидратирана и с естествен блясък. Сензорът на пресата диагностицира косъма 30 пъти в секунда и адаптира температурата така, че пресата да не я увреди.

преса Moisture Protect
Снимка: philips.bgС функцията ION пък (генериране на отрицателни йони) сe запечатва кутикула на косата, намалява se чупливостта и косата става с още повече блясък.

Къдрици или права коса – пресата може и двете. Какво ще избереш, зависи само от теб и от времето, с което разполагате, ако отново се успиш. 

преса Moisture Protect
Снимка: philips.bg
Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Статии за четене или видео за гледане?