.

ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Иновативна кабинка впръсква слънцезащитния крем за 10 секунди

Даяна Петкова | преди 44 седмици
слънцезащита
Снимка: Youtube/ Стоп кадър
Вече не е нужно да си цапате ръцете и да губите време

Вече има решение за моментите, когато искаме да излезем на разходка или до плаж без слънцезащитен крем в чантата или просто не искаме да губим време в нанасянето му.

Компанията от Лонг Айлънд "Snappy Screen" предлага на плажуващите кабинка (подобна на тези за спрей тен), която впръсква слънцезащитен крем по цялото тяло за едва 10 секунди.

Идеята е просто да влезете в кабинката, наподобяваща на познатите в соларните студия, да изберете подходящия за вас слънцезащитен фактор - 15, 30 или 40 SPF.

Също така трябва да зададете височината и теглото си, за да може машината да изчисли къде точно да впръска. Единственото нещо, което остава да направите, е да стоите прави за няколко секунди, докато машината не завърти изцяло тялото ви, за да се получи оптимално покритие навсякъде.

Кабината вече се предлага безплатно за клиентите на луксозните хотели като "Four Seasons" в Далас и Лос Анжелис, както и "Hyatt" в Аруба. Основателят на компанията споделя, че интересът към кабината е голям от редица водни паркове, публични басейни и плажове.

Макар и нанасянето на слънцезащитен крем да е не е трудна задача, кабинката несъмнено би имала полза, ако сте с деца. Също така машината осигурява добро покритие на местата по тялото, които понякога пропускаме.

Кои зони на тялото са най-податливи към увреждане от слънцетоТези области са често пренебрегнати и незащитени през лятото
Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
С какво спите?