.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Ден без новини за Меган и Хари? Черпим ви с торта!

LadyZone.bg | преди 1 година
меган и хари
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Не, не познахте – не ви черпим, защото днес няма новини за бъдещата кралска двойка Меган Маркъл и принц Хари, а ви черпим с торта „Меган и Хари“.

Британската сладкарка Лара Мейсън се занимава с направата на реалистични торти и сладкиши. Работата й е истинско изкуство. По случай наближаващата сватба на 19 май тя решава да направи торта в цял ръст на бъдещите съпрузи Меган и Хари.

250 часа усърдна работа са били нужни за сътворяването й, а нарязана, тя би стигнала за цели 500 души.
Преди да сте попитали за рецептата, бързаме да я съобщим: 300 яйца, 15 кг масло, 15 кг захар и 15 кг брашно. За да бъдат изработени прецизно детайлите като облекло, коса, обувки, лица, са били използвани и 50 килограма айсинг. Всичко в тортата може да бъде изядено с изключение на скелета, върху който се държи цялата конструкция.

Защо никой няма да види повече Меган и Хари преди сватбата

И ако рязко ви се дояде парче от „Меган и Хари“, то ще ви разочароваме. Сладкишът ще бъде изложен като експонат на международно изложение за торти, което ще се проведе в началото на ноември в Бирмингам.

А ето и още от работата на Лара Мейсън:

 

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Какви оценки получава(х)те в училище?