.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Дънките, които ще ви спасят от неприятна ситуация – изпускане на газове

LadyZone.bg | преди 48 седмици
дънки
Снимка: myshreddies.com

Съществуват много и различни видове дънки и точно когато си мислим, че пазарът няма какво повече да ни предложи – хоп – появява се иновация, която ни взема акъла. Английската марка „Shreddiesпредлага дънки, които са снабдени с филтри с активен въглен, които спират лошата миризма при изпускане на газове.

 

 

Търговското име, под което панталоните се продават, е Flatulence Jeans. Предлагат се във вариант както за жени, така и за мъже. Цената им обаче е наистина висока – 100 паунда, но пък основните им функции обещават на потребителите да не изпадат в конфузна ситуация да замирише около тях, когато са на работа или на важна фирмена среща.

На външен вид дънките изглеждат съвсем класически модел. Тайната им обаче се крие в специалната подплата с активен въглен, който се активира, когато платът бъде изпран. За по-голяма ефективност от марката препоръчват дънките да бъдат носени със специалното им бельо, което също е снабдено с подобни филтри и се рекламира като най-подходящото за първа среща.

Какво ще кажете? Бихте ли си купили подобни панталони или бельо?

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Какви оценки получава(х)те в училище?