.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Покривки с морско сини риби и чаши с котки, в които ще се влюбите

| преди 3 години
IKEA
Кейти Иъри и ИКЕА с атрактивна нова колекция

От партньорството на с лондонския дизайнер на мъжкo облеклo Кейти Иъри и ИКЕА се получава една атрактивна нова колекция, включваща прибори за маса и домашен текстил. Това е една своеобразна покана да живеете по-цветно!

Знаете ли, че един-единствен предмет може да промени облика на цялата ви стая? Хубавият дом не се гради с много и лъскави вещи. Той е пространството, в което нещата трябва да изпъкват. като да отидете на гости на съзнанието си. Сред хилядите мисли там, със сигурност има такива, които се отличават, които са гениални. 

Кейти Иъри е интересен и цветен човек. Тя има розова коса, а цветът преобладава и в дома й. Използва  интересни мотиви и комбинации от цветове, създадени благодарение на дигиталния печат. Когато пренася своята цветна лудост в нашите домове, тя също навлиза в непозната за нея територия.

“Научих много от работата си с ИКЕА – невероятно е да видиш своя дизайн в изцяло нов контекст. Има толкова много неща, които можеш да направиш с обзавеждането на дома, толкова много граници, които да прекрачиш“, споделя тя.

Влюбихме се в чиниите с огромни сини риби, чашите за чай с котки и черните готварски престилки с мозъци. Провокирахме ли вече интереса ви?!

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Имахте ли романтични нощи през лятото?