.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Барби стана фотожурналист

Евгений Милов | преди 2 седмици
Барби стана фотожурналист
Снимка: Amazon
С DSLR камера в ръка, разбира се

Куклата Барби хвана фотокамера и започна нова работа като фотожурналист на списание National Geographic. Ако искате да запалите искрата на любовта към фотографията у дъщеричката си, която да започне да изследва света с камера в ръка, новата кукла на Барби е създадена точно за това.

Барби стана фотожурналист
Снимка: Amazon

Облечена с жилетка, кафяви панталони и ботуши, новата кукла е създаден в сътрудничество с National Geographic и предназначен за деца на възраст от 3 до 7 години. В комплекта има и малко лъвче, което повече прилича на домашна котка, както и DSLR камера, разбира се.

Барби стана фотожурналист
Снимка: Amazon

Камерата има дръжка, която Барби може да държи в ръката, докато отразява сериозни събития или просто снима за забавление.

Барби стана фотожурналист
Снимка: Amazon

Фотожурналистът Барби е сред редицата нови кукли, създадени в партньорство с National Geographic, сред които са още ентомолог, природозащитник, астрофизик, морски биолог и други.

Барби стана фотожурналист
Снимка: Amazon

Вижте следващото видео, в което Барби показва своите умения като фотожурналист, докато изследва гората с природозащитничката Барби:

Цената на куклата Барби като фотожурналист е 15 долара в Amazon.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Спазвате ли диета в момента?