.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Балканчето - колелото от 70-те се завръща с нов дизайн

LadyZone.bg | преди 3 години
велосипед
Балканче модел Комфорт
Отново ще въртим педалите на велосипеда от детството.

Носталгия и поглед в бъдещето - това е най-краткия начин, по който можем да опишем новия модел "Балканче" - ловешкият велосипед, който мнозина от нас познават от детството си. 

Репликата на известната българска марка велосипеди има не малко подобрения, но е запазила основните черти във визията на модела. През 70-те и 80-те години, когато децата масово караха именно това колело, са продадени над милион и половина бройки от него. Велосипедът с нов дизайн ще бъде в магазинната мрежа от март месец тази година. Ще се предлага в два модела – "Класик" и "Комфорт". "Класик" е без скорости, с контра и предна спирачка. "Комфорт" има 3 скорости (тип "Shimano Nexus") и е изключително подходящ за градско каране.

Новият модел е запазил специфичното, с което беше известен неговият старт братовчед, а именно възможността да се кара от всеки член на семейството и да пасва на размера му. И новото "Балканче" е сгъваемо и е запазен оригиналният дизайн на кормилото му – така характерен за модела. 

А ето и как в децата в миналото караха стария модел "Балканче" в паркове и градинки (откъс от филма "Изпити по никое време" на братя Мормареви; 20 минута).

Какви оценки получава(х)те в училище?