Британският принц Уилям и годеницата му Кейт Мидълтън вероятно ще прекарат тазгодишните коледни празници разделени, тъй като на кралската особа ще му се наложи да работи на авиобазата RAF Valley в Северен Уелс, съобщи списание "People".

Очаква се бъдещата му половинка да отбележи празника с родителите си - за последен път като неомъжена жена. Все още обаче имало възможност тя да посети и Уилям.

Това означава, че нито един от младоженците, чиято сватба ще се състои през април, няма да присъстват на празненството в частното имение на кралица Елизабет - Сандригам.

Говори се, че двойката вероятно често ще пропуска този тип тържества за в бъдеще, тъй като ще прекарват някои празници с родителите на Кейт. По време на официалното обявяване на годежа, Уилям недвусмислено заяви, че е "много близък с Майк и Керъл (Мидълтън)". Бъдещият тъст му върна жеста като подчерта, че той и съпругата му много се забавляват, когато са с дъщеря си и нейния избраник.

Източник от двореца потвърди, че родителите на булката подкрепят изключително много бъдещото семейство и това със сигурност нямало да се промени и след сватбата.