.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

‪Предизвикателството ‎BottleCapChallenge‬ - Марая Кери и Бербатов отварят бутилки само с глас и крак

Росица Николова | преди 10 седмици
предизвикателство

‎BottleCapChallenge‬ е най-новото предизвикателство в социалните мрежи. Започва от модния дизайнер Еролсон Хю, който с един бавен удар премахва капачката на бутилката, без да докосва самата бутилка. След това вълната тръгва и се превръща в поредното лудо предизвикателство на Instagram, Facebook и Twitter.

Джейсън Стейтъм и Конър Макгрегър в #BottleCapChallenge – новата мода сред звездите

Отново с крак и без да докосва бутилката успява да я отвори и Димитър Бербатов. Контролът, който упражнява той върху тялото си, не ни учудва. изгледайте обаче клипа докрай, защото освен че я сваля, той успява и да я задържи с крак.

Марая Кери обаче не използва крак. Използва силното оръжие, което тя има - а именно гласа си. Само с един тон и само за няколко секунди в помещение с добра акустика певицата успява да отвинти капачката на бутилка вино. Впечатляващо, нали!?

Германският футболист Марко Ройс пък отвинти капачката на бебешко шише, докато самият той смучеше биберон. Хората май наистина обичат предизвикателствата!

Бихте ли се включили в това предизвикателство? 

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Какви оценки получава(х)те в училище?