Летният сезон е вече тук, а по-всичко личи, че вие сте готови да го посрещнете с много настроение, обикаляне по магазините и нови дрешки с флорални мотиви. Това поне показва обобщението на анкетите тази седмица.

пинС рокля, потник или блузка на цветя вече са се сдобили 37,06% от отговорилите на въпроса „Коя е най-новата ви придобивка за летния сезон“? Други 22% пък са побързали да си купят прохладни обувчици, които да ги спасят от горещините – сандали, джапанки или чехли. За морето в пълна готовност са и 13 на сто от вас, които разполагат с нова чанта и слънчеви очила. В женския гардероб на 9,86% пък няма никакво място за нови покупки – разбираме ви напълно. За тези 9 на сто от вас, които са побързали да си вземат лак в свежи цветове, имаме специално предложение какво да направят с него. Ами, май сме готови да посрещнем парещото слънце и наближаващата отпуска...

пинПреди това обаче, нека видим с какъв сладолед ще се разхлаждате това лято. 45,7% от читателките ни обичат шоколадов сладолед, с шоколадови пръчици и гарниран с шоколадов сос. Разтекоха ни се лигите, но продължаваме... Лекият, киселичък и ефирен вкус на плодовите сладоледи предпочитат 18.24 на сто, следвани от тези 15,44%, които изпитват истинска наслада от класическия вкус на сметаната. Екзотични комбинации от уиски с малини и мед с ром ще си похапват 10% от нашите читателки. 2,49 на сто от вас са заявили, че не близват от изкушенията, защото веднага им се отразява на фигурата. Е, предполагаме, че един сладолед няма да ви се лепне толкова бързо.

пинИ от вкусотийките се пренасяме в света на вашите фобии. Съвсем разбираемо  мнозинството са отбелязали, че се страхуват от това да не се случи нещо лошо с техните близки – цели 60,83%. Възможността да останат сами плаши 11, 75% от нашите читателки. Тъмното и неизвестното са загадка и страх за 10 на сто, следвани от тези, които изпитват ужас при мисълта да не бъдат нападнати на улицата – 7 %. Страхът от височини не са успели да преодолеят 6,5%. Радващ е фактът, че отношенията между свекърва и снаха  не са отбелязани като плашещи – малко под 1% от вас са заявили, че това е най-големият им страх.  

пинИ ако повече от половината от вас се страхуват от лоши случки с близки и роднини, то на малко над 41% от читателките ни им се е случвало да симулират оргазъм. Щом статистиката е такава, то ние ще побързаме със съветите как да не бъдете хванати на местопрестъплението. Продължаваме с тези, които никога не са симулирали достигане на върховното сексуално удоволствие – 26 на сто – браво за вашата искреност. 14,46% са отбелязали, че чрез симулирането на оргазъм лъжат най-вече себе си.  Мъжкото самочувствие на човека до себе си повдигат 13%, които симулират, за да вярва любимият им, че е добър в леглото, а други 4% признават, че не са добри актриси.

А, ето и новите ни питания тази седмица:

Направихте ли резервация за лятната почивка?

Лосион с какъв защитен фактор използвате?

Консумацията на какво ви носи прохлада в жегата?

Къде ще ходите с любимия това лято?