Яна Маринова най-после реши да върне естествения цвят на косата си и се раздели с имиджа на блондинка. Звездата от „Стъклен дом“, която се изруси заради сериала, сподели промяната във визията си първо с ELLE.

Яна е лице на новия брой на списанието, посветен на добрата форма, защото освен на снимачната площадка, тя прекарва голяма част от времето си и в спортни занимания. Красавицата споделя нетрадиционните си трикове за поддържане на стройно тяло, сред които е и интересна диета с вода.

Майският брой помага да влезете в топ форма за лятото. Фитнес програма, която ще ви подготви да „влезете“ в актуалните пролетно-летни модните тенденции, спорт според характера, защо и как кризата ни прави дебели и още много интересни теми, ще откриете в специалните страници, посветени на постигането на стройно тяло.

И още:

Няма нищо по-секси от мъже в спортни екипи! По повод 15-годишнината на американския футбол в България, списанието реши да изненада приятно читателките си с трима сексапилни футболисти от отбора на Sofia Bears - Александър Кенанов, Александър Щерионов и журналистът Драгомир Симеонов, който също се оказа запален по този спорт. Момчетата споделят страстта си към американския футбол и издават любопитни подробности как той въздейства на жените.

Новият брой на ELLE повдига въпроса защо все повече манекенки окупират бг сериалите. Редно ли е моделките да „взимат хляба“ на дипломираните актриси от НАТФИЗ? На тези и още въпроси отговарят самите манекенки актриси, както и продуцентите, режисьорите и кастинг директорите на най-известните сериали.

Засяга се и сериозната тема за домашното насилие. Яна Маринова, която е на корицата на списанието, за пръв път разкрива подробности от домашния тормоз, на който е била подлагана. Други жени, жертви на насилие, също разказват личните си истории, а специалисти от неправителствени организации споделят как да разпознаем насилника и да избягаме от него. Защото изход винаги има!

Тръсете новия брой от 20 април.