.

ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Порша де Роси: Още една жертва на анорексията

| преди 7 години
Порша де Роси: Още една жертва на анорексията
През последните години Порша де Роси бе спрягана за една от най-забавните актриси в Холивуд. Снимка: Thinkstock / Guliver Photos
През последните години Порша де Роси бе спрягана за една от най-забавните актриси в Холивуд, въпреки че пътят й към успеха не винаги е бил толкова лесен

През последните години Порша де Роси бе спрягана за една от най-забавните актриси в Холивуд, въпреки че пътят й към успеха не винаги е бил толкова лесен.

Звездата от комедийния сериал „Развитие в застой”, която е щастливо женена за водещата Елън Ди Дженерес, е прекарала голяма част от кариерата си, борейки се със сексуалността  и хранителните си нарушения.

В края на 90-те години, след приключването на ролята на "свиреп" адвокат в сериала „Али Макбийл”, Порша се озовава в криза със самочувствието, която в последствие довежда до булимия и анорексия.

Актрисата, която е изтормозила фигурата и организма си, докарвайки се до 37 килограма, казва: „ Не мислех, че съм луда като ям само по 300 калории на ден. За мен това беше напълно смислено”.

От тогава до сега Де Роси е доста по-добре. Възвърнала си е нормалното тегло и се придържа към здравословен начин на хранене.

Въпреки изключително бързото й възстановяване, актрисата не пропуска да посочи недостатъците си при първа възможност : „Вижте, далеч не се имам за перфектна. До ден днешен не харесвам бедрата си, но този път няма да направя нищо, с което да застраша здравето или здравият си разум.”

Да признае  сексуалната си ориентация пред публиката и дори пред самата себе си, също е било голямо предизвикателство за Де Роси, но направила го веднъж, тя смята, че така е намерила истинското си щастие.   „Проблемите ми с анорексията, в комбинация с борбата със сексуалността ми, ме накараха да осъзная, че  цял живот се боря за или срещу нещо.”, споделя актрисата. „ Да достигнеш състояние, в което си щастлив с това, което си -  според мен единствено тогава човек осъзнава какво наистина е вътрешен мир.”

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
С какво спите?