Страшни слухове витаят из Холивуд. Според тях най-горещата двойка в момента се разделя – Скарлет Йохансон и съпругът й Раян Рейнолдс имат сериозни брачни проблеми.

Според New York Daily Mail 34-годишният актьор, който наскоро списание People обяви за най-секси мъж на 2010 година и съпругата му Скарлет Йохансон (26 г.) се развеждат, като основната причина за проблемите им е натовареният график и на двамата. Двойката вече почти не прекарва време заедно, което довело до голямо напрежение помежду им.

Те се борят със сериозни интимни проблеми, причинени от натовареният им работен график, който ги отдалечава един от друг много”, споделя близък до семейството източник.

„Нищо няма да се промени, освен ако Скарлет и Раян не се научат да правят компромиси, а според мен никой от двамата няма да направи”, констатира друг източник, приближен до звездната двойка.

„Скарлет не е склонна да се откаже от никое от предстоящите й мероприятния и задачи, както и Раян не би направил компромис с работата си”, добавя той.

Освен това се носят слухове, че Раян вече иска да има деца, а Скарлет не е готова на подобна крачка, именно заради многото си ангажименти.

2010 година се оказва много драматична за много холивудски двойки.