.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Попай e гладуващо бездомнo куче, което днес посещава ресторантите в Лос Анджелис

Евгений Милов | преди 23 седмици
Instagram/@popeyethefoodie
Снимка: Instagram/@popeyethefoodie
Този Инстаграм профил е идеалното място както за ценителите на храната, така и за любителите на кучетата

Докато повечето кучета се радват на хрупкави кучешки гранули и лакомства, Попай посещава най-модерните заведения в Лос Анджелис. Но това не винаги е било така.

Айви Дип открива през януари 2014 г. бездомното гладуващо куче, което се разхождало самотно из улиците. Попай изглеждал измършавял и мръсен, а Дип решила да го вземе с нея вкъщи при съпруга й и другите домашни любимци.

Един ден тя решава да вземе кученцето на една от нейните Инстаграм срещи, по време на които с приятелката си опитват храната в нови заведения и документират преживяванията си в социалната мрежа. Тогава осъзнава, че може да води Попай на всички места, които са приятелски настроени към домашните любимци.

Оттогава Попай започва редовно да се изявява в снимките на Дип, вдъхновявайки я да създаде Инстаграм профила "Popeye на Foodie Dog", посветен на приключенията му. 

На снимките Попай често е облечен в очарователни тематични костюми и търпеливо позира пред чиниите с храна - пържоли, пържени картофки, суши, понички и какво ли още не. Всъщност Попай яде само от храната, която е безопасна за него, като Дип винаги носи и плик с любимите му лакомства.

Вижте приключенията на Попай от следващите снимки в Инстаграм - идеалното място както за ценителите на храната, така и за любителите на кучетата.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Пускате ли снимки на децата си в социалните мрежи?