Новият аромат от LACOSTE L!VE въплъщава неустоима енергия. Енергията, с която преминаваш граници, която създава свой собствен път, свой собствен стил.

Модата LACOSTE L!VE съчетава моден стил и автентичност. Тя привлича творчески личности, осигурявайки им възможност да се обличат по уникален начин. Добавянето на аромат към вселената на новия аромат е естествена стъпка, но той трябва да олицетворява същата креативност и уникалност. Ароматът ще ви помогне да надникнете отвъд очевидното. Нов аромат. Нова перспектива.

Ароматът
Засилва усещанията, открива нова перспективата и вдъхновява творчеството.
Съставките на парфюма са изкусно съчетани, заедно представяйки един динамичен аромат, но всяка по отделно се отличава с индивидуалност, пресъздавайки усещане за непрекъснато движение, докато отделните нотки се разкриват.
Динамичният изблик от лайм е неочакваната и енергична връхна нотка: светла и остра, за да събуди сетивата ви. Зелени листа и акватични нотки в сърцето подчертават лайма и придават пулсация и свежест. Опушената топлота на дървото Guaiac и тъмният сладък корен построяват базата на аромата, добавяйки дълбочина и оригиналност.


Флаконът
Творческото вдъхновение е навсякъде в този аромат – в течността, но и във флакона.
Това е куб с изчистена и модерна форма. С минималистичното си изящество и съвременни цветове, този неочакван предмет предлага остроумен и оригинален контейнер за динамичната течност вътре. Цветовете на флакона осигуряват за творческите умове база, върху която да мислят, визуализирайки всички вероятности. От която и перспектива да погледнеш, линиите на флакона са преди всичко в дизайна и стила на модата LACOSTE L!VE.