.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Петима братя направиха невероятна изненада за сватбата на сестра си

LadyZone | преди 35 седмици
2111728047.jpg
Снимка: Facebook screenshot/ kaley.west.5
Те успяват да превърнат присъствието на починалия им баща в реалност, макар и не физическа

Когато булката Кейли Уест се заема с организацията на сватбата си, нейните пет братя - Дани, Дъстин, Дерек, Кевин и Каси Уест - й споделят, че планират изненада, но не казват каква ще е тя. Братята й успяват да включат техния покоен баща Дейвид Уест, който умира неочаквано от сърдечно заболяване преди три години, в този специален ден за сестра им.

Сватбата се провежда на 22 септември в Мидуей, щата Юта и емоционалната изненада се случва, когато идва ред на танца на "Бащите и дъщерите". Петте братя на Кейли се изреждат да танцуват със сестра си на танца, но това, което превръща момента в силно емоционален и специален, е, че на фона на музиката се преплита гласът на баща им, който са взели от стари домашни видеа от детството им. 

"Баща ми беше луд по домашните семейни видеоклипове и знаехме, че това е нещо златно", коментира пред "KUTV" Кевин Уест.

Те преглеждат всички домашни видеоклипове и вземат аудиото с думите на баща им, които са насочени към Кейли, и ги монтират в песента. За булката Кейли моментът е бил повече от невероятен. 

"Имам невероятни братя, които направиха този специален ден за мен повече от невероятен по време на танца на "Бащите и дъщерите". Имаше толкова много любов в залата и беше осезаема. Надявам се, че това видео ви напомня за любовта, която имате от близките си и може би ще ги прегърнете малко по-силно, след като сте го гледали", споделя тя във Фейсбук.

Операторът, който е снимал сватбата, разказва пред "Huffington Post", че танцът и съпътстващата музика разплакват всички присъстващи: "В мига, в който Кейли чу гласа на баща си, сложи ръка пред лицето си започна да плаче. Докато песента продължаваше, булката беше силно емоционална, а всички присъстващи бяха напълно безшумни. Освен музиката можеше да се чуе единствено подсмърчането на хората, включително и моето!".

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Отслабнахте ли вече за морето?