Първото лайфстайл шоу, създадено от екипа на bTV Новините, ще стартира в ефира на bTV през пролетта с водещ Петя Дикова.

„COOL…T” е предаването, в което всички теми ще бъдат посветени само на известните хора в България и по света – тези, които феновете издигат в култ и които внасят глътка свежест в информационния поток. Горещите новини от развлекателната индустрия, които вълнуват милиони зрители и заслужено попадат в новинарските емисии, ще намерят естественото си продължение в новото седмично шоу в програмата на bTV.

Всяка събота в рамките на 90 минути водещата Петя Дикова ще представя на зрителите актуалните новини и събития около любимите им звезди от всички сфери на изкуството и шоубизнеса. „COOL…T” ще избяга от портретните интервюта, като винаги ще търси новината и дори интригата – без да е грозна и безвкусна.



За всичко актуално около знаменитостите у нас и по света ще следи екипът на „COOL…T”, който от години отразява за bTV новините от сферата на киното, музиката, литературата и развлекателния бизнес като цяло. Водещата Петя Дикова е утвърден лайфстайл репортер, а автори на материалите в предаването ще бъдат журналистите Марина Евгениева и Борислав Лазаров, както и международният редактор Апостол Николов. Продуцент на „COOL…T” е Емил Дилчев, който също ще влиза в интимния свят на звездите чрез откровени интервюта от първа ръка.