Този четвъртък в 21.00 часа „Бригада Нов дом” ще разкаже на своите зрители тъжната съдба на Захари, Емилия и трите им деца Велизар, Никола и Мелинда. Това е една история за трудности и преглъщане на съдбата, за погубено детство и разбити мечти. История, която трябва да бъде променена, а щастието отново да почука на тяхната врата в къщата им в малко китно градче.

След дългогодишна борба с нервните кризи Захари продължава да ги получава всяка седмица и страда от факта, че не може да започне работа. Семейството е преминало през много трудни моменти. Момчетата признават, че искат да помогнат на баща си, но не знаят как. Другата по-голяма драма на семейството е, че съпругата на Захари – Емилия, е ромка от турски произход и децата са подигравани ежедневно. Но както за съпруга й, така и за неговото семейство това не е проблем и влюбената двойка възнамерява да живее щастливо до края на дните си.


Емилия е изоставена на двегодишна възраст и не знае какво е майчина ласка. Тя признава, че доста често гледа различни филми, за да се учи как е допустимо да се държи в ролята си на майка. Обичащото се семейство споделя пред Мария Силвестър, че не харесва къщата си и се срамува да покани гости.



Съдбата на семейство Тодорови се е отразила и на техния дом. Той има нужда от цвят и светлина, за да събира и дава позитивна енергия на своите обитатели. Най-голямата мечта на Емилия е да има собствена кухня, за да не се налага да използва тази на свекър си.


Дали Мария, Караджов и бригадата му ще успеят да се справят със ситуацията и да приключат с обновяването в срок, ще изникнат ли проблеми и ще успеят ли да помогнат на семейство Тодорови да започнат едно ново и по-добро начало, зрителите на bTV ще разберат на 13 април от 21:00 часа.