Всекидневието на съвременните жени е изключително натоварено, затова им се налага да избират най-добрите продукти, за да получат най-добрите резултати, които очакват. Днес Ariel с удоволствие съобщава, че е единственият перилен препарат, който се препоръчва в България от Indesit за безупречно изпрани дрехи, дори и на краткия цикъл за пране.

Супержена ли съм?>>

Като водещ производител на перални машини, Indesit е наясно,че за да стигне до безупречни резултати в прането, трябва да комбинира най-добрата технология при пералните с най-подходящия перилен препарат.Поради тази причина Ariel и Indesit са „идеалните” партньори. Заедно те удвояват силата в борбата с петната. И тъй като те са по-ефикасни и по-ефективни в постигането на изключителни резултати за по-малко време, тяхното партньорство ще зарадва 80,6 % от жените*, които споделят , че търсятперилен препарат, който може да дадедобри резултати, дори и на краткапрограма за пране, за да имат повече време да се наслаждават на живота, без да се налага да правят компромис по отношение на резултатите.

Жонглирането между професионалния, семейния и социалния живот може да бъде истинско предизвикателство за много от днешните жени, но някои от тях го правят да изглежда лесно като безпроблемно избират правилните продукти и услуги, които им помагат в натовареното ежедневие – само вижте какво постигат!И затова изборът на правилните партньор, дори и за вашето правен е изключително важно за успешния ден на супер жената.

Супержената в мен!>>



Известната радио и телевизионна водеща и майка на две дъщери Ива Дойчинова споделя: „За домашната работа избирам най-доброто, което се предлага в България и което гарантира качество и спестено време. У дома се налага да се справям ежедневно с цяла планина от мръсни дрехи. И това е нормално, тъй като ние сме четирима души, а и дъщерите ми се занимават активно с рисуване. Но аз също се нуждаяот малко време за себе си, в което да мога да се отпусна след дългия и напрегнат ден . Затова разчитам на моите приятели Ariel и Indesit, които ми позволяват да отделя време за себе си, докато те изпират всички дрехи безкомпромисно, дори и на краткия цикъл на пералнята. И така аз се справям за половин час с това, за което майка ми е отделяла половин ден от своето време“!

Признай си – ти си супержена!>>



Технология за дълбоко почистване
Прахът за пране Ariel Mountain Spring е високотехнологичен препарат, направен да предостави изключителна чистота в изпирането. Този прах почиства и дълбоко проникналите в тъканите петна, благодарение на технология, която прониква в слоевете на тъканите в дълбочина и разтваря мръсотията. И тъй като Ariel е единственият препарат, който се препоръчва от Indesit в България, можете да му се доверите да достави брилянтни резултати.

*това е средният процент на базата на проведени изследвания от Ariel в Русия, Израел и Азербайджан