.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Откраднаха бижутата на Джулиан Мур

LadyZone.bg | преди 7 години
Джулиан Мур и съпругът й
Снимка: Getty Images/ Guliver Photos
Откраднатите скъпоценности са на стойност 125 000 долара, включително и 4 часовници Cartier

Бижутата са изчезнали от дома на Джулиан Мур в Ню Йорк. 

Изглежда, че радостта от неотдавна спечеланата награда „Еми” е леко помрачена, след като актрисата установила липсата на скъпите украшения. Освен часовниците на престижната марка, гривна на стойност 33 000 долара също не се намирала, където трябва.

Кражбата се случила между ранния юли и късния август, но Джулиан и съпругът й Барт Фройндлих не забелязали, защото били далеч от имота си – той търпял ремонтни дейности.

Според един от собствениците на имот, намиращ се в близост до този на Джулиан „Тъжно е когато нещо такова се случи на твой съсед. А тя е много добра жена. Така я виждам аз.”

Бижутата не били в сейф, а полицията е уведомена за кражбата на 1 октомври. В момента са подложени на разпит работниците, които били наети за обновяване на огромната къща.
 

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Как ви действа есента?