...стига да: 

#Да се примирим с миналото си. В живота има два времеви диапазона, върху които нямаме контрол. Това са миналото и бъдещето. Затова е редно да живеем тук и сега. 

#Да не се интересуваме какво мислят другите за нас. Освободете съзнанието си от подобни въпроси. Бъдете себе си, вярвайте в силата на вашето лично излъчване. Какво по-хубаво от това да сме различни. Няма значение дали някои не ви приема или не, нали вие се харесвате. 

#Да оставим времето да си върши работата. Осъзнаем ли, че времето наистина лекува, душата ни се успокоява и ни завладява чувството за вътрешен мир. Баланс, който ни прави по-силни. Времето не само лекува, но ни учи и на търпение. А това е безценно качество. 

#Никой друг не е отговорен, освен вас, за личното ви щастие. Радостта от живота не би трябвало да бъде цел, а начин на живот. 

#Да не се сравняваме с другите. В тази връзка искаме да ви покажем едно видео. Да, на английски език е, но вярваме, че лентата говори сама за себе си. Посланието е много силно и истинско. 

#Да не се затормозяваме с въпроси, чиито отговори не знам. Съвсем нормално е да нямам обяснение за всичко, което ни се случва в живота. С времето всичко се изяснява и става кристално ясно.

#Да се усмихваме. Колкото по-често, толкова по-добре. Не само ще се чувстваме добре, но и ще радваме хората около нас.