.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Още 10 полезни сайта, които ще подобрят живота ви

Евгений Милов | преди 1 година
сайт
Силата на интернет

След първата серия от 10 полезни сайта, които ще подобрят живота ви, време е да използваме максимално силата на онлайн пространството с още 10 уебсайта, които имат потенциал да улеснят битието по най-различен начин. Ето как, например:

сайт

Cost of Living Calculator - помага да изчислите колко ще ви струва начинът на живот, ако се преместите в различни градове и държави по света.

сайт

 

Is It Dark Outside? - помага да разберете ли е тъмно навън с едно просто ДА или НЕ. А това е важен въпрос, нали?

сайт

 

Random Name Generator - помага да измислите ново име за домашен любимец или литературен герой, ако сте писатели. Става и за име на реален човек - в случай, че сте по-смели.

сайт

 

Have I Been Pwned? - помага да разберете дали мейлът ви е регистриран в различни профили (Facebook, LinkedIn и т.н.), които са били обект на атака и изтичане на данни. Може би е време за смяна на паролата?

сайт

 

This to That - помага лесно да се справите с "направи-си-сам" задачите, ако се чудите кои материали с какво се лепят по между си.

сайт

 

Hemingway - помага да подобрите авторското си писане, така че да развиете по-смел и отличителен стил на изказ.

сайт

 

Coolors - помага да генерирате цветови схеми, с които да направите следващия си арт проект наистина забележителен. Сред най-добрите в жанра са Уес Андерсън и Стенли Кубрик, но не пречи да се опитате да ги конкурирате.

сайт

 

Chordify - помага да откриете акордите за пиано, китара и укулеле на любима песен. Само вкарайте YouTube линка на видеото и готово.

сайт

 

Privnote - помага да изпратите конфиденциална бележка, която ще се изтрие, щом бъде прочетена от отсрещния.

сайт

 

Actual Size of an Inch - помага да измервате нещата в инчове - онлайн рулетка, която можете да носите в смартфона си.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Пускате ли снимки на децата си в социалните мрежи?